Samen zijn we Dijk en Waard

Samen werken we aan een sterke en innovatieve gemeente, waar iedereen telt en wordt gezien. Dijk en Waard biedt ruimte aan mens en natuur. De mix van het dorpse karakter en stedelijke allure maakt onze nieuwe gemeente aantrekkelijk en dynamisch.

Welkom in Dijk en Waard

Maak kennis met onze nieuwe gemeente in een korte film. Inwoners van Dijk en Waard spelen de hoofdrol en vertellen het verhaal van onze gemeente. Met enthousiasme en geduld deden zij mee aan de opnames. Dank aan hen allemaal en voor iedereen: veel kijkplezier.

Bekijk de film

Nieuwe website Dijk en Waard

Vanaf 1 januari 2022 regelt u uw gemeentezaken op onze nieuwe website. Wees welkom!

Website Dijk en Waard

Feestelijke start

'Start Dijk en Waard' zorgt samen met inwoners, ondernemers, bedrijven, stichtingen en andere organisaties voor een feestelijke sfeer rondom de start van Dijk en Waard. Want een nieuwe gemeente, dat vier je natuurlijk samen!

Lees meer

Straatpraat: Wat draag jij bij aan Dijk en Waard?

Sámen geven we kleur aan onze nieuwe gemeente. Voor de webserie ' Straatpraat ' gingen we daarom de straat op en vroegen we naar uw mening. In aflevering 6 stelden we de vraag: Wat draag jij bij aan een gastvrij Dijk en Waard? 

Bekijk op YouTube

Interessante feitjes

Gemeente Dijk en Waard telt straks 87.031 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 67,02km². Bent u benieuwd naar andere feitjes en weetjes over onze nieuwe gemeente? 

Bekijk de feiten