Gezinnen genieten van familievoorstelling Fantasieè en de Avonturen van de Rotzooibende

Op 9 juli 2022 stond de cast van de musical Fantasieè voor het laatst op het podium. Dit keer in theater De Binding. Op 8 juli was er al hard gewerkt tijdens het opbouwen en de generale repetitie. 

Start Dijk en Waard maakte niet alleen de voorstelling mogelijk, maar ook het feit dat kinderen tot en met 12 jaar gratis naar de voorstelling konden. Ouders en begeleiders konden naar de voostelling voor een leuke prijs. 

Daarnaast hebben (bijna) alle scholen in de gemeente Dijk en Waard educatief lesmateriaal ontvangen van de voorstelling. In dit lesmateriaal werd onder anderen de thematiek, karakters en muziek behandeld. Een paar weken voor de voorstellig ontvingen de scholen flyers met een QR-code die leidde naar de ticketverkoop. 

De zaal was gevuld met de doelgroep en hun grootouders, ouders, voogden, zussen, broers, etc. De reacties op de voorstelling waren overweldigend positief. Tijdens de voorstellingen gingen er allerlei leuke geluiden door de zaal. Van gelach en gegiechel tot verbazing en de gezonde schrik. 

De jongeren van Featherhair Creations hebben een prachtige voorstelling neergezet en ronden met deze voorstelling het seizoen 2021-2022 af met een echte knaller. De voorstelling was zelfs zo’n succes dat de stichting onder de indruk was van de animo voor en nieuw seizoen. Nieuwe creatieve en gepassioneerde jongeren vinden hun weg naar Featherhair Creations. Als reactie hierop maakt de stichting graag een aanbod die het mogelijk maakt om deze jongeren op te vangen.    

Aankomende september gaat de stichting verder met de eerste editie van “De Speelvloer Op”. Een gratis acteertraject dat de jongeren verdieping en verbreding biedt. 

Verder is de stichting altijd op zoek naar jongeren met nieuwe en goede ideeën. 

Ben je jonger dan 30 jaar en zit je vol met nieuwsgierigheid, passie, talent en heb je een goede werkhouding? Hou je van acteren en zingen? Of ben je benieuwd of 
dit alles iets voor je is? 

Of volg je een creatieve opleiding en ben je op zoek naar ervaring, een netwerk en een ingang in de culturele sector? 

Dan is Stichting Featherhair Creations iets voor jou! Kijk op onze website featherhaircreations.nl en stuur ons een mail! We horen graag van je.

Bekijk op Youtube de vlog van het musicalweekend van de voorstelling in de binding!