Sportief aan de start van Dijk en Waard

De weergoden maken het fietsers en organisatoren deze zomer niet makkelijk, maar het is toch gelukt. Zondag 22 augustus genoten deelnemers aan de ‘Gastvrij Dijk en Waard route’ van een fietstocht van 35 kilometer langs mooie plekken en van extraatjes van deelnemende horecagelegenheden langs de route.

Gastvrij Dijk en Waard

De Gastvrij Dijk en Waard route is één van de routes die gefietst kan worden om kennis te maken met al het moois dat gemeenten Langedijk en Heerhugowaard te bieden hebben. Organisator Dijk & Waard Events heeft ook een grote verbindingsroute van maar liefst 70 kilometer samengesteld.

Fietsers komen op deze route alle 11 dorpskernen en alle highlights tegen. Daarnaast zijn er verschillende andere kortere routes, zoals de ‘Noordelijke Verbindings Route’, de ‘Midden Verbindings Route’ en ‘de Zuidelijke Verbindings Route’. Deze zijn alle drie ongeveer 29 kilometer lang.

Fietsroute

Fietsliefhebbers kunnen de routes zelf fietsen met behulp van de fietsroutes. Daar vindt u ook andere activiteiten die worden georganiseerd om de start van Dijk en Waard te vieren en elkaar beter te leren kennen.