Kanalen (online en offline)

Als gemeente communiceren we via diverse kanalen met onze doelgroepen. Zowel online als offline passen we de huisstijl herkenbaar toe.

Website

Alles over onze gemeente, dienstverlening, bestuur en nog veel meer staat op www.dijkenwaard.nl. In het webdesign zijn de huisstijlkleuren, kleurverloopbalkje, blauwe iconen, groene lijnen en de lettertypes Exo en PT Sans toegepast. 

Gemeentekrant

Gemeentenieuws Dijk en Waard is onze informatiekrant die elke twee weken huis-aan-huis wordt bezorgd en is de achterzijde van Nieuwsblad Dijk en Waard van Rodi Media. Herkenbaar aan de eigen vormgeving met illustraties, iconen, tekstkaders, logolabel en kleurverloopbalkje. De inhoud is onder redactie van Team Communicatie.

Werkwijze en aanleverdata 2023

Social Media

Op diverse social media is onze gemeente te volgen. Hier informeren we inwoners en ondernemers, maar gaan we ook het gesprek aan. Op sommige socials staat het standaardlogo vermeld en op andere, zoals Facebook, staat een speciale avatar als herkenbaar beeldmerk. Voor de berichten zijn social sjablonen ontwikkeld.

E-mailnieuwsbrieven

Een e-mailnieuwsbrief gebruiken we voor verschillende doeleinden. Naast een tweewekelijkse 'Dijk en Waard Digitaal', versturen we ook digitale uitnodigingen en updates over projecten naar verschillende doelgroepen. Voor uniformiteit is een template in huisstijl ontwikkeld die als uitgangspunt genomen kan worden voor elke nieuwsbrief. 

Persbericht

Communicatie naar media gaat via een speciaal e-mailnieuwsbrief template van ons persbericht.

Zoom

Voor digitale bijeenkomsten zijn achtergronden ontworpen zodat direct duidelijk is dat je bij gemeente Dijk en Waard werkt. Deze achtergronden kun je downloaden op dit platform.

Download

Intranet

Ook ons interne communicatiekanaal heeft de huisstijl en uitstraling van Dijk en Waard.

 

 

Vragen?

Heb je vragen over de huisstijl in onze kanalen? Mail dan naar Team Communicatie: huisstijl@dijkenwaard.nl