Wonen in het Stationskwartier

Een oud deel van bedrijventerrein Zandhorst, tussen de Zuidtangent, N242, het spoor en Stationsweg, transformeert de komende jaren tot moderne, groene woonwijk. Diverse projectontwikkelaars nemen initiatief voor nieuwbouw. Er komen woningen voor jong en oud, gecombineerd met zorgwoningen, horeca, kleinschalige winkels en ruimte voor groen. En bovendien met prachtig uitzicht op het naastgelegen waterrijke Oosterdelgebied.

Website speciaal over wonen in Stationskwartier

Steeds meer mensen zijn nieuwsgierig naar de woningbouwplannen die de komende jaren in het nieuwe Stationskwartier gestalte krijgen. Daarom hebben gemeente Dijk en Waard en de projectontwikkelaars besloten om samen een nieuwe website te maken specifiek over wonen in het Stationskwartier. 

Belangstellenden kunnen op deze website informatie vinden over alle afzonderlijke bouwprojecten, de locaties, het volledige aanbod van huur- en koopwoningen en de planning van de bouwplannen. Op deze manier worden alle gegevens over de bouwprojecten op één plek aangeboden. Er wordt ook verwezen naar de websites van de projectontwikkelaars zelf en de betrokken makelaars.

Zodra deze website beschikbaar is, wordt hiernaar verwezen.

Overzicht woningbouw ontwikkelplannen