Wonen en werken in een groene omgeving

Het Stationskwartier is een plek waar veel uitdagingen voor de toekomst samenkomen. We willen meer woningen die goed bereikbaar zijn. Er zijn veranderingen waarbij we steeds beter rekening moeten houden met het klimaat. En we willen een aantrekkelijke omgeving om elkaar te ontmoeten. 

Lees meer

Projecten

De ontwikkeling van het Stationskwartier is een groot project dat meerdere jaren duurt. Daarom is het project opgedeeld in delen. Stap voor stap ontwikkelen we zo een waardevolle locatie voor iedereen.

Lees meer over de deelprojecten

Masterplan

In 2020 is door de gemeenteraad het Masterplan voor het Stationsgebied Dijk en Waard vastgesteld. Dit plan beschrijft hoe het stationsgebied in de toekomst gaat veranderen. Wilt u weten wat er gaat veranderen? Bekijk dan het Masterplan.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief 4 tot 6 keer per jaar in uw mailbox.

Aanmelden

Download de Dijk en Waard Bouwapp

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden maken wij gebruik van de Dijk en Waard BouwApp. Via deze app brengen we u direct op de hoogte van werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Daarnaast kunt u makkelijk contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. De Dijk en Waard BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden: