Neem een kijkje op de nieuwe website!

Gemeente Dijk en Waard is de komende jaren bezig met de herontwikkeling van het Stationsgebied. Het gebied ondergaat een ware metamorfose. Daarom is in september een nieuwe website gelanceerd, waarop alles over de plannen en ontwikkelingen in het Stationsgebied staat: dijkenwaard.nl/stationsgebied  

De nieuwe website heeft meer ruimte voor informatie over de thema’s en de ambities die het college van Burgemeester en Wethouders in het gebied wil waarmaken. Wonen, werken, recreatie, mobiliteit, duurzaamheid, onderwijs en zorg staan centraal. Er is uitleg over de lopende projecten in het gebied, zoals de aanleg van de spooronderdoorgang Zuidtangent, het nieuwe gemaal langs de N242 en de nieuwbouwontwikkelingen rondom de Industriestraat. 

Benieuwd hoe dat er dan uit komt te zien? Op de nieuwe website zijn ook kaartjes, foto’s en visualisaties van de nieuwe situatie te zien. Ontdek hoe verschillende type woningen, de spooronderdoorgang en omgeving van het Stationsgebied er in de toekomst uit zien. Daarnaast wordt achtergrondinformatie gegeven en zijn diverse beleidsdocumenten te raadplegen, zoals het Masterplan van 2020.