Denk online mee over verbetering van de bereikbaarheid rond de N242

Samen met bewoners, gebruikers en de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard worden de plekken in beeld gebracht waar het beter kan. Op wijkprikker.nl/verkenning-n242 kunt u van 6 tot en met 23 oktober 2022 aangeven wat er kan verbeteren en welke ideeën u daar ook zelf voor heeft.

Klaar voor de toekomst

Met de bouw van honderden nieuwe woningen in het Stationsgebied en Westpoort-De Scheg en de vestiging van nieuwe bedrijven op Zandhorst, De Vaandel en het Alton-gebied groeit het aantal mensen en goederen dat iedere dag op weg is naar een bestemming in of buiten de gemeente. Om nu en in de toekomst veilig op de plaats van bestemming te komen werkt de provincie iedere dag aan het provinciale wegennet. Uw ervaring en beleving van de doorstroming, verkeersveiligheid en het effect van verkeer op de leefomgeving helpen om de juiste verbeteringen uit te voeren.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze verkenning? Kijk op noord-holland.nl/VerkenningN242 voor meer informatie. U kunt de projectorganisatie bereiken door een mail te sturen naar VerkenningN242@noord-holland.nl.