Nieuwe vrije kavels Libellestraat in de verkoop

Vanaf vandaag zijn er nieuwe vrije kavels in de verkoop gegaan. Het gaat om 13 kavels in bouwveld Libellestraat. De inschrijfperiode loopt van tot en met 21 mei.

Duokavels

Om in De Draai een andere manier van samen wonen en samen bouwen te realiseren, zijn er 6 van de 13 beschikbaar komende vrije kavels duokavels. Hier kunt u bijvoorbeeld in het kader van ‘zorgen voor elkaar’ als ouders en kinderen naast elkaar wonen in een twee-onder-een-kap woning. Of u kiest er voor samen met een bekende een twee-onder-een-kap woning te laten bouwen. Zo kiest u als het ware uw eigen buren uit. Belangrijk voor de duokavel is dat men zich als duo inschrijft. Haakt één van de twee af gedurende het proces, dan vervalt de hele optie.

Inschrijven

Heeft u interesse in een van de kavels? Via de onderstaande link vindt u de inschrijfformulieren en meer informatie, zoals brochures voor vrije kavels en duokavels met prijzen en afmetingen. Hierin staat het proces beschreven en aan welke voorwaarden uw bouwplan moet voldoen.

  • Bekijk de inschrijfformulieren en brochures

In verband met corona is er geen verkoopmanifestatie. Bij meerdere inschrijvingen voor dezelfde kavel, wordt er in de week na 21 mei geloot bij de notaris.