Bijeenkomsten

Rondom een project worden regelmatig momenten georganiseerd waar je betrokkenen en belanghebbenden voor wilt uitnodigen. Voor deze online of fysieke bijeenkomsten zijn ook uniforme middelen beschikbaar.

Online aanmeldformulier

Voor bijeenkomsten is het handig als de aanwezigen ook geregistreerd kunnen worden zodat je weet hoeveel mensen er komen en of je nog ergens rekening mee moet houden. Daarvoor is het mogelijk om een online aanmeldformulier te maken (veilig via Enalyzer) met een makkelijke url zoals www.dijkenwaard.nl/aanmelden-onderwerp. In alle communicatie kan verwezen worden naar deze url voor aanmelden. De aanmeldingen worden in een overzicht verzameld en je hoeft dus geen apart mailadres te communiceren en eigen lijsten voor aanmelden bij te houden.

Digitale uitnodigingen

→ E-mailnieuwsbrief
Heb je een specifieke adressenlijst vanuit de projectnieuwsbrief? Dan kun je ook via de e-mailnieuwsbrief uitnodigen voor bijeenkomsten.

→ Social events
Op diverse social media is de mogelijkheid om je 'event' te promoten. Hiermee bereik je een andere doelgroep en dit kan als aanjager werken voor anderen die zien dat er al aanmeldingen voor zijn. Informeer naar de mogelijkheden bij het Nieuwsplein van team Communicatie.

Fysieke uitnodiging

Afhankelijk van je doelgroep, het soort bijeenkomst en je budget kun je kiezen tussen een nieuwsbericht per brief, flyer of uitnodiging.

  1. Het Nieuwsbericht Word-sjabloon heeft meer attentiewaarde dan een gewone brief en vind je in het Zaaksysteem (zie afbeelding hiernaast).
  2. Met een wervende flyerkun je meer sfeer overbrengen met beeld of illustraties.
  3. Een uitnodiging is een goede optie als je een specifieke doelgroep uitnodigt. 

Zoomachtergrond

Voor digitale bijeenkomsten zijn achtergronden ontworpen zodat direct duidelijk is dat je bij gemeente Dijk en Waard werkt. Deze achtergronden kun je downloaden op dit platform.

Download

Powerpoint presentatie

Met het PowerPoint sjabloon kun je heel gemakkelijk met vooraf opgemaakte dia's een professionele Dijk en Waardse presentatie maken. Je hoeft niet langer op de huisstijl te letten bij het maken van je presentatie, want deze is al vastgezet in het sjabloon binnen PowerPoint. 

Meer info PowerPoint

Roll-up banner

Uit duurzaamheidsoogpunt is het verstandig om niet voor elke bijeenkomst roll-up banners te bestellen. Zichtbaarheid vanuit de gemeente is ook mogelijk met algemene roll-up banners.

Meer info roll-up banners