Stationskwartier volgen via de Dijk en Waard BouwApp

Via de nieuwe Dijk en Waard BouwApp geven de gemeente en aannemers actuele informatie over (bouw)projecten die binnen de gemeentegrenzen worden uitgevoerd. Volg jij het Stationskwartier al? Het deelproject Zuidtangent gaat deze zomer van start. Download nu de Dijk en Waard BouwApp en blijf op de hoogte.

Dijk en Waard werkt de komende jaren aan grote en vaak langdurige projecten, zoals de herinrichting van de Zuidtangent, de spoorwegondertunneling, de herontwikkeling van het Stationskwartier en een groot aantal bouwplannen waaronder Westpoort-De Scheg en de nieuwe woon- en werklocatie De Frans. Via de app blijven mensen op de hoogte van de projecten zelf en van verkeersmaatregelen zoalsnwegafsluitingen, omleidingen en gewijzigde verkeerssituaties.

Gratis downloaden

Download de Dijk en Waard BouwApp gratis in een appstore (Google, Apple of Windows).

  • Ga naar ‘Zoek project’ of klik op de kaart.
  • Selecteer Stationskwartier en deelproject Zuidtangent.
  • Klik op het sterretje om te ‘volgen’.
  • Onder ‘Favorieten’ staan de geselecteerde projecten.

Via de app neem je snel en makkelijk contact op met de omgevingsmanager van de gemeente. Elke keer wanneer een bericht op de Dijk en Waard BouwApp wordt geplaatst, ontvang je direct een berichtje (notificatie) op de smartphone of tablet. Gebruikers kunnen updates liken en/of delen op sociale media.

De app gaat van start met een eerste selectie van projecten. De komende tijd worden meer projecten aan de app toegevoegd.